4RM!N Admin
Broj postova : 87 Join date : 19.04.2008 Age : 34 Lokacija : konjic
| Naslov: vicevi.................... sub tra 19, 2008 11:40 pm | |
| .............................. | |
|
Pheto
Broj postova : 1 Join date : 20.04.2008 Lokacija : Sarajevo
| Naslov: Re: vicevi.................... pet tra 25, 2008 3:32 pm | |
| Evo jedan za pocetak. Trci zeko kroz sumu i naleti na lisicu, a lisica taman srolala joint i hoće da zapali, kad zeko njoj: -Nemoj, lisice duvati, ne valja ti to, hajmo trcati, to je prava stvar, to je zdravo a ne droga. I hajd' uvjeri ti on nju u to i sad trce oni zajedno kroz sumu kad vuk na panju razvuk'o ćizu hoće da povuče, i onda ti oni uglas njemu: -Nemoj, vuče, što si lud, nemoj se drogirati, hajmo trcati, atletika je prava stvar, šuma, priroda, zdravlje, hajde bolan... I nagovore oni njega, i sad zajedno trce, kad medo tamo zateg'o ruku spremio heroina, oni odmah na njega: -Nemoj, medo, da se drogiraš hajmo bolan trcati to je prava stvar, atletika, zdravlje, šuma, priroda, fazoni; kaže medo:- Ma yebite se vi svi, neću ja trčati svaki put kad se zeko naboba! | |
|
4RM!N Admin
| Naslov: Re: vicevi.................... pet tra 25, 2008 4:48 pm | |
| ^^hahahah dobar ti ovaj imas li jos koji | |
|
amer Admin
Broj postova : 21 Join date : 19.04.2008
| Naslov: Re: vicevi.................... pet tra 25, 2008 11:05 pm | |
| hahah dobar vic | |
|
Death Angel
Broj postova : 83 Join date : 20.04.2008 Age : 29 Lokacija : Konjic
| Naslov: Re: vicevi.................... ned tra 27, 2008 5:28 pm | |
| jasta je | |
|
Death Angel
Broj postova : 83 Join date : 20.04.2008 Age : 29 Lokacija : Konjic
| Naslov: Re: vicevi.................... pon tra 28, 2008 8:20 pm | |
| | |
|
4RM!N Admin
| Naslov: Re: vicevi.................... pon tra 28, 2008 8:34 pm | |
| | |
|
amer Admin
| Naslov: Re: vicevi.................... pon svi 05, 2008 10:20 pm | |
| ew jedan od mene: igrice
Znate li koja je najomiljenija igrica na računalu kod narkomana? Need For SPEED
Zadnja promjena: amer; pon svi 05, 2008 10:25 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
amer Admin
| Naslov: Re: vicevi.................... pon svi 05, 2008 10:25 pm | |
| PLAVUSA I CRNKA
Žali se plavuša crnki: • Ovih dana me jako boli grlo. Crnka: • Ja nemam tih problema, uvek kada me boli grlo ja svog muža oralno zadovoljim i prođe me. Sutradan plavuša: • Savet ti je bio odličan, grlo me više ne boli, tvoj muž nije mogao da veruje da je to bila tvoja ideja. By admin | |
|
amer Admin
| Naslov: Re: vicevi.................... pon svi 05, 2008 10:28 pm | |
| POLICAJCI I TRESNJE
Dolazi frajer u policijsku stanicu i počinje na sav glas govoriti kako su policajci glupi. Skupili se svi prisutni policajci oko njega i jedan od njih reče da to nije tačno. “E jest i ja ću vam to dokazati tako što ću vam postavljati pitanja a vi će te odgovarati”, reče čova. I tako poče ispitivanje. “Šta je to malo crveno na drvetu?”, pita on. Drotovi se onako zbunjeno pogledaše ali niko da da odgovor. “Pa to vam je trešnja”, sa smijehom ce posjetioc. “Daj šta lakše” u glas rekoše drotovi. “Ok. Šta je to dvoje malo crveno na drvetu?” Drotovi se opet zbunjeno pogledaše ali opet niko ne zna odgovor. “Pa to su vam dvije trešnje.” “Daj šta lakše”, opet drotovi. “Evo nešto skroz lagano. Koja životinja vuče konjska kola?” Tišina kad neko iz grupe: “Da nisu tri trešnje?” | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: vicevi.................... | |
| |
|